Vooruit met de Bakker: Inspiratiebezoek

Eerstvolgende bezoek: Nog te plannen in september/oktober

Tijdens het Vooruit met de Bakker inspiratiebezoek zijn we met een groep van maximaal 20 deelnemers op bezoek bij een collega in het land. Het programma zal worden afgestemd op de sterke en onderscheidende kenmerken van het gastbedrijf.

Leren van collega’s

Een inspirerende dag waarop veel onderlinge ervaringen worden uitgewisseld.

Locatiebezoek

Bezoek van de bakkerij en winkel van een collega in het land.

Middaggedeelte

Op de middag verzorgen we een interessant programma dat in het teken staat van de sterke en onderscheidende kenmerken van het gastbedrijf.

Prijs per persoon: € 75,-

Placeholder

Bakeplus is een vooruitstrevende en vernieuwende importeur en groothandel voor zowel brood- en banketbakkerijen, ijsbereiders en overige producenten van foodproducten. ‘Samen succesvol’ is ons motto. Het traject Vooruit met de bakker past daar uitstekend bij.


Placeholder

De BakkerijMonitor is een benchmarktool en vergelijkt de omzetten, klantenaantallen etc. van verschillende vestigingen. Op basis hiervan wordt (gevraagd en ongevraagd) advies gegeven aan enkel de aanleverende bakkerijen. Ultieme doel moet zijn rendementsverbetering door te voeren binnen zowel de vestigingen maar ook de interne bakkerij.


Placeholder

Bakkerij Support ondersteunt en adviseert bakkerijen op het gebied van Marketing en Meer. Storytelling, assortimentsmanagement, winkelcoaching en (online & offline) promotie zijn de pijlers onder het bedrijf van Joep Gommans. Onder de naam bakkersonderzoek biedt Bakkerij Support een compleet en betaalbaar consumentenonderzoek aan.