Neem contact op voor meer informatie of geef u direct op voor een van de modules via onderstaand formulier.

Friso Berghuis, BakkerijMonitor
tel. 06-18514489
friso@bakkerijmonitor.nl
Joep Gommans, Bakkerij Support
tel. 06-10988842
j.gommans@bakkerijsupport.nl
Jules Peeters, Bakeplus
tel. 077-3829090
marketing@bakeplus.nl

Direct aanmelden:

*Het is belangrijk dat er tijdens het inspiratiebezoek een open cultuur bestaat waarbij ondernemers vrij kunnen sparren over hun uitdagingen. Om deze reden kan het in sommige gevallen niet wenselijk zijn wanneer bakkerijen uit elkaars directe verzorgingsgebied in dezelfde groep plaatsnemen. Mocht deze situatie zich voordoen dan zullen wij overleggen met de betreffende bakkerijen. We hanteren hierbij dan de regel dat de eerst opgegeven deelnemer ook het eerste recht heeft om deel te nemen.

Ja, ik neem graag deel aan een of meerdere modules van Vooruit Met De Bakker!

Ik wil me aanmelden voor:
Ken je klant (nog geen traject gepland)InspiratiebezoekVerkoopchallenge

Placeholder

Bakeplus is een vooruitstrevende en vernieuwende importeur en groothandel voor zowel brood- en banketbakkerijen, ijsbereiders en overige producenten van foodproducten. ‘Samen succesvol’ is ons motto. Het traject Vooruit met de bakker past daar uitstekend bij.


Placeholder

De BakkerijMonitor is een benchmarktool en vergelijkt de omzetten, klantenaantallen etc. van verschillende vestigingen. Op basis hiervan wordt (gevraagd en ongevraagd) advies gegeven aan enkel de aanleverende bakkerijen. Ultieme doel moet zijn rendementsverbetering door te voeren binnen zowel de vestigingen maar ook de interne bakkerij.


Placeholder

Bakkerij Support ondersteunt en adviseert bakkerijen op het gebied van Marketing en Meer. Storytelling, assortimentsmanagement, winkelcoaching en (online & offline) promotie zijn de pijlers onder het bedrijf van Joep Gommans. Onder de naam bakkersonderzoek biedt Bakkerij Support een compleet en betaalbaar consumentenonderzoek aan.